Четки за детайлно почистване интериор екстериор на автомобил, кола

37.99 лв
59.99 лв
-22лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

✅ Комплектът за грижа за автомобила е обширна колекция от инструменти и аксесоари, предназначени да поддържат вашия автомобил чист, полиран и добре поддържан.

✅ Автодетайлирането е серия от процедури за почистване и грижа, които изискват използването на професионални аксесоари.

 Ето защо ние отговорихме на нашите нужди, като създадохме цялостни комплекти за детайли на автомобила, които ще улеснят възстановяването на вашия автомобил до състоянието му в шоурума.

37.99 лв
59.99 лв
Четки за детайлно почистване интериор екстериор на автомобил, кола 1
37.99 лв
59.99 лв
-22лв

- ГОЛЯМ КОМПЛЕКТ 19 ЧАСТИ - Този обширен комплект за грижа на автомобила предоставя широка гама от инструменти и аксесоари за ефективно почистване и поддръжка на вашия автомобил. С четки, ръкавица за пране, кърпи, метла и удобна чанта ще имате всичко необходимо, за да поддържате колата си в най-добрия вид.

- ОПАКОВАНИ В КАЛЪФ - Всички инструменти и аксесоари от комплекта са спретнато организирани и прибрани в здрава и компактна чанта с цип. Калъфът помага да държите всичко на едно място, така че можете да съхранявате комплекта безопасно, когато не го използвате.

- ПРАКТИЧНИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЦЯЛОТО ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО - пълен комплект за почистване на интериорни и екстериорни детайли, перфектно отстранява прах, мръсотия и прах от труднодостъпни места в автомобили, камиони, мотоциклети, скутери, ремаркета и др.

- ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - висококачественият комплект за почистване ще отговари на вашите различни нужди за почистване както на автомобили, така и на много видове домакинско почистване.

СПЕЦИФИКАЦИЯ:
- материал: полиестер, микрофибър, пластмаса

- цвят: черен, червен

- брой аксесоари: 19

- размери: 28,5 х 24 х 8,5 см

- тегло с опаковката: 1,250 кг

КОМПЛЕКТА ВКЛЮЧВА:

калъф/чанта

кърпа за баня

каучук

ръкавица

2x гъба

5x четки

4x четка

1x тройна четка

3x огънати четки


При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: