Хамак с метална стойка до 200кг

Безплатна доставка
197.99 лв
269.99 лв
-72лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

✅ Градински хамак от памучен плат 200 х 150 см със здрава, метална стойка

✅ Вече няма да търсите дървета, на които да вържете хамака за мечтаният релакс!

✅ Огромният му размер ви позволява да споделите удоволствието от почивката на открито с любим човек!

197.99 лв
269.99 лв
Хамак с метална стойка до 200кг  1
197.99 лв
269.99 лв
-72лв

СТОМАНЕНА РАМКА / СТОЙКА ЗА ХАМАК + ХАМАК 200 х 150см

- СТОМАНЕНА СТОЙКА - хамакът има рамка от висококачествена прахово боядисана стомана. Характеризира се с висока устойчивост на атмосферни влияния. Неговата стабилна основа и подсилена структура гарантират не само комфорт и удобство, но и безопасност. Максималното му натоварване е 200 кг! Рамката има 4 отвора, в които можете да поставите кука и така да регулирате височината на хамака.

- УДОБЕН / ДВОЕН - този изключително удобен и функционален хамак ще ви позволи да релаксирате при благоприятни условия. Огромният му размер ви позволява да споделите удоволствието от почивката на открито с любим човек. Ще бъде перфектен на двора, на терасата, верандата и дори в стаята! Искаш ли да си легнеш? Или може би напречно? И двата варианта ще бъдат удобни и ще ви позволят да си починете в удобен хамак.

- ВИСОКО КАЧЕСТВО - продукт, изработен от най-висококачествени материали, хамакът е изключително гъвкав, благодарение на което почивката ще бъде още по-приятна. Освен това материалът, от който е изработена, може да се пере в пералня. Стоманената рамка прави всичко здраво и преди всичко безопасно.

- БЕЗОПАСНО - хамакът освен комфорт при ползване гарантира и безопасност. Има масивни метални куки и дебели плетени въжета, които ще го държат във въздуха. Хамакът е проектиран по такъв начин, че теглото ви да се разпределя така, че да ви предпази от падане.

- СПЕЦИФИКАЦИЯ:

- Цвят: многоцветен

- Материал: пластмаса, плат, стомана

- Максимално натоварване: 200 кг

- Размери на стойката (ширина/височина): 260/110см

- Размери на хамака (дълж./шир.): 200/150см

- Тегло: 13 кг

- Тегло в опаковка: 13,5 кг

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: