Мрежа против градушка и птици, 35% фактор зелена с UV защита, Ширина от 2м до 12м, Дължина от 10м до 100метра | iguana.bg

Предлагаме допълнително:
16 лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Кликнете върху падащото меню с размери и изберетете размер, след което автоматично ще се  ПОКАЖЕ ЦЕНАТА!

➡️Решем на различна ШИРОЧИНА: 2 метра, 3 метра, 4 метра, 6 метра , 8 метра, 10 метра, 12 метра

➡️Режем на различна ДЪЛЖИНА: през 5 линейни метра по желание на клиента!


За поръчка над 100лв получаваш БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!

ЗА БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ ПРЕДЛАГАМЕ PVC ДЪРЖАЧИ ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКВИ МРЕЖИ -> КЛИКНИ ТУК

 Мрежата за градушка е перфектният помощник при отглеждането на домати, зеленчуци, овощни и зеленчукови градини, разсади, лозя, оранжерии и други, като ги предпазва от градушки, поройни дъждове, слана, птици, насекоми и  вредители, също така подобрява микроклимата и предпазва от слънчев пригор.

 Мрежите от този тип са практичен начин за превенция срещу градушки. Можете да ги използвате в градината за предпазване на селскостопанска продукция. 


✅ 
Функционални са, тъй като нямат пълна покривност и пропускат от живителната за реколтата светлина, не запарват и не натежават от дъжд или сняг, тъй като водата изтича през тях. Същевременно са достатъчно здрави и плътни, за да задържат ледените късчета при евентуална градушка.

✅ 
Бихте могли да им поверите и предпазването от градушки на автомобили, мотори и други МПС. Редица известни автокъщи за луксозни и по-бюджетни автомобили целогодишно разчитат именно на рядката мрежа против засенчване, птици и градушки с фактор от 35% и UV защита!

❎ НЕ се разплита!

 ВИСОКА издръжливост!

 ЗДРАВА плетка, не се разплита и има висока издръжливост на слънце и вятър, изключително лесна за опъване и закачане, може да се прибира при необходимост и да се ползва повторно. Не пропуска градушки.


16.00 лв
Мрежа против градушка и птици, 35% фактор зелена с UV защита, Ширина от 2м до 12м, Дължина от 10м до 100метра | iguana.bg 1
16 лв

- Засенчваща  / зелена мрежа - 35% ПРОТИВ ГРАДУШКА, ПТИЦИ, ВРЕДИТЕЛИ, подходяща за ЗЕМЕДЕЛИЕ, АВТОСАЛОНИ, ЛОЗЯ и много други.

- Мрежата против градушка е произведена от UV стабилизирано полиетиленово влакно.

- Представлява здрава по-рядка плетка, не се разплита и има висока издръжливост на слънце и вятър, изключително лесна за опъване и закачане, може да се прибира при необходимост и да се ползва повторно.


- Не пропуска градушка.

- Режем по зададен от Вас размер, както и продаваме цели ролки от по 100 метра!

- Предлагаме мрежата в различна широчина: 2м / 3м / 4м / 6м / 8м / 12м

- Режем мрежата в различна дължина според Вашите нужди: от 10м до 100м 

ЗА БЪРЗ И ЛЕСЕН МОНТАЖ ПРЕДЛАГАМЕ PVC ДЪРЖАЧИ ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСЯКАКВИ МРЕЖИ -> КЛИКНИ ТУК

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: