Пулсов оксиметър Fingertip Pulse Oximeter

SKU: 377
24.99 лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

* Представяме най-новия ни продукт за вашето здраве, Пулсов оксиметър Fingertip Pulse Oximeter, може лесно да измерите концентрацията на кислород в периферната кръв (SpO2) и пулса.

24.99 лв
Пулсов оксиметър Fingertip Pulse Oximeter 1
24.99 лв

- Представяме най-новия ни продукт за вашето здраве, Пулсов оксиметър Fingertip Pulse Oximeter, може лесно да измерите концентрацията на кислород в периферната кръв (SpO2) и пулса.


- Пулсоксиметърът е медицински уред, който измерва кислородното насищане на кръвта (SpO2) и сърдечната честота (пулс). Той може да бъде използван, както в болнични заведения и медицински и спортни центрове, така и в домашни условия.


Основни характеристики:


- Гpaфиĸaтa нa caтypaциятa

- Дисплей: OLED, показване на параметрите в четири посоки

- Точност:

•    SpO2: 70% ~ 100%, ± 2%

•    Пулс: 25 ~ 250 bpm, ± 2bpm

- Батерии: 2 бр. ААА

- Тегло: 60 г 


- Пулсоксиметърътъ RedLine FS20C е неинвазивно устройство, иновативно, за измерване концентрацията на кислород в периферната кръв (SpO2) и пулса. Измерването е бързо и точно и се извършва чрез излъчване и приемане на инфрачервени  лъчи.


- Този FS20C пръстов пулсоксиметър е преносимо неинвазивно устройство, предназначено за проверка на място на кислородната сатурация (насищане) на артериалния хемоглобин (SpO2) и честотата на пулса на възрастни пациенти.Той използва процесор и двойка малки диоди, излъчващи светлина (LED), които се предават в кръвоносните съдове и капилярите на пръстите.


- Диодите имат две светлини: червена светлина (дължина на вълната 660 nm) и инфрачервена светлина (дължина на вълната 940 nm). Светлините се появяват, когато червената светлина и инфрачервената светлина преминават през телесните тъкани поради абсорбцията на оксигениран и деоксигениран хемоглобин и сърдечен ритъм. Фотодиодът получава червена и инфрачервена светлина и го превръща в цифров сигнал, който съдържа физиологична информация. След това процесорът взима този цифров сигнал, изчислява насищането и импулса и след това показва параметрите.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: