PVC винил кристал - перфектните ветроупорни завеси

PVC винил кристал - перфектните ветроупорни завеси

окт 17, 2022

Търсите устойчива надеждна и същевременно лека и деликатна преграда за дома, за заведение или за търговско помещение? PVC винил е перфектното решение за вас. Вижте повече за този продукт!

Какво представлява

Приложения

Продуктът представлява прозрачна преграда от PVC винил. Използва се за изработката на ветробранни завеси, както и за прозрачни врати, прозорци и стени. ПВЦ материалът може да намери разнообразни приложения, сред които:

       за обособяване на закрит от дъжд и вятър кът на терасата;

       за създаване на зимна градина в двора;

       за отделяне на външна зона в магазин или производствено пространство;

       за отделяне на различни работни кътове в общо офис пространство;

       за ограждане на зона за пушачи в заведение;

       за затваряне на беседка или барбекю и за запазването на обекта от атмосферните условия през зимния сезон;

       за покриване на оранжерии;

       за създаване на подвижни платнища за временно закриване на търговски щанд, шатра и др.;

       за изграждане на временно помещение, създадено по конкретен повод: сватба, коктейл, парти и др.;

       за уплътняване – тънкото прозрачно фолио от PVC винил може да се добави като допълнителна изолация върху различни плоскости. Подходящо е за стена, за под и т.н. Може и върху него да се осъществи по-нататъшна обработка.

Плоскостите от PVC винил могат да се имплементират в разнообразни конструкции – както подвижни, така и постоянни. Те осигуряват защита на открити пространства срещу вятър, срещу студ, дъжд и сняг.

Характеристики

Преградата от PVC винил се продава на ролка. Ширината е фиксирана (1,37м или 2,20м), но вие определяте дължината на плоскостта. Можете лесно да отрежете желания размер на метър.

Дебелината на материала е много фина (0,5мм, 0,8мм), което означава, че той е достатъчно пластичен и гъвкав, за да имате възможност да го използвате за конструкции с разнообразен дизайн и форма. Имате възможност да добавите към покупката и капси с или без закопчалки, които ще ви улеснят в закрепването на платнищата.

Предимства

       Прозрчаност. Моделът „Кристал“ е с прозрачна повърхност, която позволява включването му в елегантни проектантски решения, които създават усещане за лекота. Може да се съчетае с постройки както в традиционен, така и в съвременен модерен стил. Стените, вратите и платнищата, изработени от „Кристал“, са не само защитни, но и осигуряват перфектна видимост;

       Гъвкавост. Материалът се пренася под формата на ролка и лесно се реже. PVC винил може да се използва за статични стени, врати и прозорци, както и за подвижни платнища, които се огъват при отваряне и затваряне;

       Топлоизолация и шумоизолация. Тънкият прозрачен слой на PVC винила е достатъчно плътен, за да отдели съответното пространство от външния шум и студ;

       Здравина и устойчивост. Макар да изглежда крехък и деликатен, материалът е изключително стабилен, не се надрасква и е удароустойчив;

       Безвреден и подлежи на рециклиране. Плоскостите от PVC винил не съдържат вредни за човека химически вещества и са подходящи за дълготрайна употреба. Могат да се рециклират (в жълтите контейнери).

Колко време издържа pvc винил на студ

Предлаганият прозрачен PVC винил е изключително издръжлив на влага, студ и слънце. Производителят гарантира, че материалът ще запази качествата си в безупречния си първоначален вид най-малко една година при непрестанно излагане на открито. Опитът на потребителите на Iguana.bg обаче сочи, че виниловите плоскости могат перфектно изпълняват функциите си в продължение дори на 2, 3 и повече години.

Как най-добре да използваме pvc винил за максимална издръжливост

Когато говорим за трайността, най-голямо значение има как се използва материалът. Ако е инсталиран във външни конструкции, които целогодишно са изложени на неблагоприятните атмосферни условия, трайността е по-ниска. Докато студът, влагата, дъждът и снегът се понасят изключително добре от pvc винила, слънцето е факторът, който би могъл да му нанесе по-сериозни вреди. Евентуалното амортизиране обаче се наблюдава след непрекъснатото излагане на слънце в продължение на дълги месеци.

В случай, че прозрачните плоскости са поставени във временни инсталации, препоръчително е при възможност да ги прибирате на закрито, за да удължите максимално живота им.

Ако виниловата повърхност е част от вътрешни конструкции, тя може да запази еластичността и здравината в първоначалния си вид в продължение на над 5 години.

Каква е разликата между 500 и 800 микрона на pvc винил

Един микрон (или микрометър) е равен на 0,01 милиметра, тоест 500 микрона са 0,5 мм, а 800 съответно са 0,8 мм. И в двата случая това е изключително тънък качествен материал, чиято дебелина е по-малка от милиметър. Колкото по-тънък е видът PVC винил, по-голяма е неговата гъвкавина. По-голямата дебелина пък осигурява повече плътност и по-стабилна защита.

Защо да пазарувате от Iguana.bg

Богат избор, безупречно качество и достъпни цени – това са трите принципа, които са водещи при формирането на асортимента на онлайн магазин Iguana.bg. Нашият продуктов каталог включва хиляди стоки, в стотици категории. Тук на едно място откривате всичко необходимо за дома и свободното време.

Можете да ни се доверите при избора на електроуреди, да се възползвате от нашата селекция на мото аксесоари и екипировка, да оборудвате дома с качествени мебели, с атрактивни аксесоари и практични домашни потреби, както и да преобразите напълно градината и двора си с нашите функционални предложения. А разнообразието ни от детски и бебешки стоки и играчки е забележително – при нас ще откриете подходящата изненада за всяко хлапе.

Не пропускайте да се възползвате и от изгодните ни промоции! Всеки ден стотици стоки се предлагат с атрактивни намаления.

Как да направите поръчка

Имате възможност да поръчате като регистриран потребител или да се възползвате от възможността за бърза поръчка, която става факт буквално с един клик.

За да елиминираме възможността за грешки, ние изпращаме всяка поръчка след получено от клиента потвърждение чрез разговор по телефона. Доставката става в срок от 24 часа до 5 дни след потвърждението.

За транспорта разчитаме на куриерска фирма Еконт, а цената на доставката не е фиксирана и зависи от теглото и размера на стоката.

Плащане можете да направите предварително по банков път или при получаването от куриера с наложен платеж.

Всичко е по-лесно и качествено с Iguana.bg! Доверете ни се!

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: