Разтегателен градински маркуч подсилен с калъф и стойка

39.99 лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни
39.99 лв
Разтегателен градински маркуч подсилен с калъф и стойка X-Hose PRO 1
39.99 лв

- Подсилен разтегателен градински маркуч 15м / 30м / 45м с калъф за съхранение, стойка за закачане, пистолет с 8 режима на струята и медни конектори

- Градинският маркуч  X-HOSE PRO е най-често използваното градинско оборудване, което е полезно не само при поливане в градината, но и за други дейности, като миене на колата, терасата, верандата, миене на мотора, колелото, миене на градинските мебели, пране на килими, къпане на домашни любимци, миене на двора, пътеките и какво ли още не!

- MAGIC HOSE е много лек в сравнение с традиционните градински маркучи. Когато се напълни с вода, маркучът увеличава дължината си до 3 пътри и я запазва по време на употреба. Когато работата приключи, няма нужда да изливате ръчно водата, защото тя автоматично се изтласква.


- По време на работа, за разлика от старите маркучи, нашият разтегателен магически маркуч не се прегъва и не се заплита. Саморазпъващият се маркуч е снабден с фитинги, които могат да издържат на високо водно налягане, така че ще го ползвате дълго.


- В комплекта има и кука - специална стойка за закачане на маркуча, когато не се използва.

- Комплектът включва и висококачествен фитинг от мед за закрепване към резбата на крана. Маркучът е изработен от висококачествена полиестерна лента, двоен слой латекс и ABS пластмаса


- Освен това е включено многофункционално пръскане с 8 режима и функция за заключване на пистолета. Просто завъртете металната кука в пистолета, за да заключите спусъка. След това водата ще тече, без да се налага да натискате спусъка на пистолета през цялото време. Пистолетът има и удобна, неплъзгаща се дръжка.ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ:


- Изработен от висококачествени материали


- Разтяга се при излагане на вода 3 пъти


- Лек и удобен


- Заема малко място


- Има мултифункционален пистолет с 8 режима на струята


- Има 1/2'' накрайник за бързо освобождаване


- Устойчив на атмосферни влияния


- Не се заплита


- Контурна, удобна дръжка на пистолета.


- Кука за окачване


- Чанта с връв за съхранение


- Цвят: черен


- 3 дължини: 15м / 30м / 45мПри възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: