Вълшебни флумастери за рисуване с вода 12 цвята и 1бр лъжичка - Iguana.bg

11.99 лв
29.99 лв
-18лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

✅ Iguana.bg  ви представя изключителни интересни и забавни

✅ Вълшебна флумастери за рисуване с вода - Магическа водна живопис (11 цвята флумастери + 1бр лъжичка за рисуване)  

11.99 лв
29.99 лв
Вълшебни флумастери за рисуване с вода 12 цвята и 1бр лъжичка - Iguana.bg 1
11.99 лв
29.99 лв
-18лв

- Магически флумастери за рисуване с вода- 11 цвята флумастери + 1бр лъжичка за рисуване


- Използвайте Магически флумастери, за да рисувате върху лъжичката. Когато се докоснат с водата, нарисуваните картини ще се понесат сами във водата, което е много забавно!!! 


- Интересно и забавно: Рисуването с вода ще събуди любопитството и креативността на вашите децата. Забавление за цялото семейство.


- Безопасни за употреба: Цветни магически флумастери за рисуване с вода, са със сертифицирано нетоксично мастило и специална формула с ниска миризма, безвредно за човешкото тяло. Бързо съхнене, гладко писане, без изтичане на мастило. Мастилото на водна основа се изтрива лесно с кърпа, без да оставя никакви следи.


- Начин на употреба: Нарисувайте картинката, която желаете върху лъжичката от комплекта, или гладка повърхност изработена от стъкло или керамика, необходимо е рисунката да се запълни равномерно, и да престои 5-10 секунди, за да изсъхне. След това бавно поставете повърхността, върху която сте рисували, във вода и бавно и внимателно я разклатете, така че боята да се отдели.


- Магически флумастери са подходящи за всякакъв вид гладки повърхности като стъкло, керамика, пластмасови изделия, дърво, бяла дъска, хартия и др.


Цветните магически флумастери могат да се използват както за забавление, така и в училище, детската градина или презентация в офиса

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: