Винил PVC кристал 500 микрона - за ветроупорни завеси по размер Iguana.bg

Предлагаме допълнително:
SKU: 35021
32.99 лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Кликнете върху падащото меню с размери и изберетете размер, след което автоматично ще се  ПОКАЖЕ ЦЕНАТА!

* ДОСТАВКАТА на този продукт Е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА без значение от сумата на поръчката!

* ЦЕНАТА на доставката е различна за различните размери - УТОЧНЯВА СЕ ПРИ ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА!


За закрепване на ПВЦ Кристал-Винила предлагаме допълнително КОМПЛЕКТ от 2бр. стоманени поцинковани КАПСИ с ПВЦ Закопчалка - КЛИКНИ ТУК


Екипът на IGUANA.BG има удоволствието да Ви представи този висококачествен, напълно прозрачен PVC Винил Кристал, в ширина на ролката 1370mm или 2200mm и дебелина от 0.5mm, често наричан още "Гъвкав Прозрачен PVC винил". Ветробранните завеси от този PVC материал са с отлична степен на прозрачност, не потъмняват или пожълтяват, издръжливи са на външни условия, гъвкави са и издържат на удар и надраскване.

32.99 лв
Винил PVC кристал 500 микрона за ветроупорни завеси по размер Iguana.bg 1
32.99 лв

Винил PVC кристал 500 микрона за ветроупорни завеси. Прозрачният ПВЦ винил "кристал" на ролка предлаган от IGUANA.BG се ползва предимно за производство на ветробранни завеси, за прозрачни врати и прозорци, за прозрачни ПВЦ завеси в търговски и индустриални помещения. PVC винил кристал под формата на листов материал, често се прилага при изработката на ветроупорни завеси, за защита срещу вятър и студ, както и за създаване на помещения с приятен микроклимат, които по този начин лесно се предпазват от външните атмосферни условия.


Материалът с дебелина 0,5 мм предназначен за Ветробранни завеси от прозрачен PVC винил кристал е подходящ за затваряне на зимни градини, отворени тераси, места предназначени за кетъринг събития, сватби, зимни градини на заведения, ресторанти, барове, автомивки, хладилници и др.  Освен това прозрачният ПВЦ винил кристал на ролка може да се ползва навсякъде и у дома - под формата на ветроупорни преграждения за затваряне на балкони, гаражи, беседки, барбекюта и др. 


ПРОЗРАЧЕН винил тип PVC Кристал от IGUANA.BG е подходящ за ветроупорни завеси за заведения, отделяне на пушачи, прозрачни прегради. Има отлична гъвкавост и видимост.

Използват се за външни и за вътрешни приложения.


* Предимства на листите от ПВЦ винил "Кристал":


- Прозрачност/ пълна видимост

- Гъвкавост

- Топлоизолация

- Шумоизолация

- Дълготрайност

- Удароустойчиви и не се надраскват

- Висока устойчивост на химикали

- Не са вредни за човека и се рециклират

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: