Златна роза 24 карата покритие със стойка LOVE

11.99 лв
29.99 лв
-18лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

✅ Златна роза 24 карата със стойка Love е перфектният подарък, с който да покажете на близките си хора колко много означават за вас!

✅ Розите винаги са били символ на любов и признателност. Златната роза добавя нотка на лукс и елегантност, които представляват вечна любов!

✅ За разлика от нормалните цветя златната роза е издръжлива и дълготрайна, няма да овехне, тъй като е прецизно и внимателно изработена с 24K 99.9% златно покритие.

11.99 лв
29.99 лв
Златна роза 24 карата покритие със стойка LOVE 1
11.99 лв
29.99 лв
-18лв

- Венчелистчето и листото са направени от пластмаса покрита с тънко 24K златно фолио.

- Цветната пръчка е от полиетилен с позлатено покритие, така че може да се запази за цял живот.

- Към розата има поставка с надпис "Love", в която да се сложи и да се превърне в с красиво допълнение към декорацията на всеки дом.

- Височината от 25 см. гарантира, че е идеалният размер за всеки декор или колекция на дома!

- Уникален подарък – Изработката на една златна роза отнема 4 дни ръчна работа в 65 стъпки, за да бъде завършена. Всяка една роза е един вид изкуство поради ръчната изработка и е неповторима.

- Готов подарък – Към златната роза са включени красива подаръчна кутия, и преспапие с надпис LOVE, които правят розата още по-елегантна и красива.

- Универсален подарък - Златната роза е подходящ подарък, независимо от повода: страхотен романтичен подарък за Свети Валентин, за годишнина от сватба,  подарък за майка, баба или съпруга по случай 8-ми март, подарък със стойност за Рожден ден, Имен ден или Юбилей.


Характеристики:

Размер на опаковката пирбл.: 25 × 10 × 5 см

Материал: Метал, Пластмаса, 24K златно фолио

Опаковка: Луксозна кутия

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: