Декоративни пана тип жив плет за тераса, стена ограда балкон

29.99 лв
39.99 лв
-10лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

✅ Изкуственият жив плет е отличен вариант като визуална бариера, защото осигурява уединение и интимност, без да изисква редовна грижа или поддръжка.

✅ Благодарение на структурата и височината си, той може да представлява ефективна визуална бариера, осигуряваща уединение в градината, на верандата, на терасата, балкона, както и стилен декор на стени и огради в магазини, заведения, летни барове, детски кътове и т.н.

✅ Чрез закупуване на няколко комплекта можете да конфигурирате декоративните пана в различни височини и размери, което ви позволява да ги адаптирате към вашите индивидуални нужди и изисквания за защита от любопитни погледи. 

✅ Могат да се монтират на ограда, стена или свободно стоящи в зависимост от конкретните условия и предпочитания на потребителя.

29.99 лв
39.99 лв
Декоративни пана тип жив плет за тераса, стена ограда балкон 1
29.99 лв
39.99 лв
-10лв

ИЗКУСТВЕН БРЪШЛЯН / ЖИВ ПЛЕТ ОТ 5 ПАНЕЛА С ОБЩА ДЪЛЖИНА 3 метра

- МНОЖЕСТВО ПРЕДИМСТВА - предимствата на изкуствения жив плет включват неговата издръжливост, устойчивост на атмосферни условия, лесно поддържане чист и няма нужда от поливане или торене. В допълнение живият плет се състои от 5 панела с размери 50 х 60 см, благодарение на което при закупуване на по-голямо количество можете да подредите живия плет в различни размери и височини, което ви позволява да го адаптирате към вашите индивидуални нужди и изисквания по отношение на неприкосновеността на личния живот и естетика.

- ПОДХОДЯЩ НАВСЯКЪДЕ- живият плет от изкуствен бръшлян намира широко приложение в градини и дворове, на тераси, балкони, декорация на стени, огради, барове и заведения, магазини, по граници на имоти и къде ли още не. Благодарение на реалистичния си външен вид и лесна поддръжка, той е атрактивна и практична декорация, която също създава защита от любопитни погледи.

- МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН - Изкуственият жив плет е вид декоративна и функционална преграда от синтетични материали, която имитира естествения вид на жив плет. Това е популярна алтернатива на традиционните живи плетове, направени от живи растения, предлага редица предимства, включително по-лесна поддръжка, дългосрочна издръжливост и липса на необходимост от редовно подрязване или грижи.

- Изкуственият бръшлян е изработен от висококачествена пластмаса. Той има шарка на листа от бръшлян, която в момента е желана от интериорни дизайнери и озеленители. 

- Изключително лесен монтаж- не са необходими специални умения и инструменти.

- UV устойчиво.

- Подходящо за външна и вътрешна употреба.

- СПЕЦИФИКАЦИЯ:

- зелен цвят
- брой панели: 5 бр
- брой кабелни връзки: 100 бр
- материал: пластмаса (PP, полиестер)
- дължина: 3м
- размери в сглобено състояние: 300 х 50 см
- тегло в опаковка: 596грПри възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: