САНИФОРТ 3в1 КОМБИ - мултифункционални таблети за дезинфекция на вода в плувни басейни 20 x 20гр

16.99 лв
Добави в любими
* Общите условия
* Условията за Лични Данни

Изключително подходящ препарат за дезинфекция на надуваеми ДЕТСКИ И СЕМЕЙНИ БАСЕЙНИ до 3 куб. м.

Със своите съставки SANIFORT 3в1 КОМБИ не уврежда материята на надуваемите басейни и е безопасен за кожата и здравето на Вашите деца!

Санифорт КОМБИ 3в1 е мултифункционален препарат, който действа едновременно като дезинфектант, алгецид, коагулант и е предназначен за поддържаща дезинфекция на водата в плувния басейн.


16.99 лв
САНИФОРТ 3в1 КОМБИ - мултифункционални таблети за дезинфекция на вода в плувни басейни 20 x 20гр 1
16.99 лв

Санифорт Комби  таблети за дезинфекция на вода в плувни басейни 20 x 20gr

Санифорт Комби е мултифункционален препарат, който действа едновременно като дезинфектант, алгецид, коагулант и е предназначен за поддържаща дезинфекция на водата в плувния басейн

САНИФОРТ КОМБИ се предлага под формата на таблети 4x 200 g и 20 x 20г. Представлява комбиниран препарат на хлорна основа, който поддържа водата чиста и прозрачна, предпазва от развитие на водорасли и утаява твърдите частици. Препаратът се разтваря бавно във водата на басейна и отделя активните си съставки равномерно в продължение на няколко денонощия

Начин на употреба: След извършване на хиперхлориране на водата в басейна, със Санифорт бързоразтворими таблети или гранули, поставете мултифункционалните таблети в скимерите или в друго предвидено за целта място (плуващ диспенсер). Включете помпата на басейна за да осигурите движение на водата . Таблетите бавно ще започнат да се разтварят, като по този начин ще отделят активните вещества в необходимата концентрация, за дезинфекцията и поддържането на водата в басейна ви. Периодично проверявайте състоянието на таблетите, като след плъното им разтваряне поставете нови. За ежедневен контрол на остатъчен свободен хлор във водата на басейна се използват тест ленти.

Дозировка: 1 таблета 200 г на 25- 30 м3 или 1 таблета 20 г „мини” на 2.5 – 3 куб. метра вода за 7 дни, осигуряваща постоянна концентрация на свободен остатъчен хлор в диапазона 0.2 – 0.5 мг/л .

Активни вещества:  Трихлоризоцианурова киселина 90g /100g, (активен хлор минимум 81 g) Алуминиев сулфат 6g /100g

Опаковка: Кутии с 20 таблети х 20 грама всяка

САНИФОРТ КОМБИ проявява бактерицидно, фунгицидно, вирусоцидно и алгицидно действие.

При възникване на спор, свързан с покупка онлайн можете да ползвате сайта: